tisdag 18 januari 2011

Ge mig styrka

Har haft min första "skoldag" sedan ganska precis en månad tillbaka. Det känns lite ovant men jag brukar komma in i rutinen ganska snabbt. Jag har nu börjat på en B-kurs som jag läser fristående. A-kursen läste jag för ett år sedan vilket innebär att jag inte läser med samma personer som sist, utan ett nytt gäng som redan läst en termin ihop. Alltså kommer jag in helt ny i ett gäng som redan känner varandra. Det var lite nervöst såhär första dagen men nog kommer det gå bra. Det är ju inte så att jag inte har lätt att socialisera och bli vän med folk, kanske snarare tvärt om? 

Nåja, vi hade alltså introduktionsdag idag och introduktionen höll bara på i 45 minuter. Efter det hade jag tänkt att jag skulle vara effektiv som tusan, fixa med mitt CV, läsa lite inför kommande föreläsningar och så vidare. Men luften bara gick ur mig. Jag känner mig helt borta i huvudet och tänker bara med fasa på att jag ska på Aqua Box ikväll. Hur ska jag orka? Jag var ganska stressad över den här dagen igår och hade svårt att sova, antagligen tar det ut sin rätt nu. Däremot är jag lite förvånad över att jag inte har mer träningsvärk från Body Pumpen igår. Antagligen kommer den smygandes lagom till morgondagen, dessutom var jag duktig igår och tog lite mindre/färre vikter på axlarna och några andra muskelgrupper som inte var så glada på mig sist. 

Jag älskar när jag känner att träningen ger någonting, speciellt vikter brukar göra enorm skillnad för min kropp, även dansen. Ryggen slutar klaga över för mycket stillasittande och jag blir så mycket mer rörlig i kroppen. 

Gammal träningsbild. Älskar mina tighta träningsbrallor. Märker att den typen av byxor används flitigt av andra tjejer. På Body Pumpen ser man typ 50 rumpor iklädda svarta tighta trikåer framför sig. ^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar