måndag 23 april 2012

Hälsostatus - fucked up!

Eftersom att cash is king så tog jag på mig lite extrajobb i söndags, 11 timmars övertid rättare sagt. Klirr klirr. Var lite oroad över om jag skulle orka pga. förkylningen men i söndags började jag äntligen bli bättre. Började käka Sinova forte i fredags och de har helt klart hjälpt. Oturligt nog råkade jag på en liten olycka på väg till jobbet i söndags. 


Jag har förskonats från benbrott, stukningar och allt sånt där, men i söndags så skedde det. Jag halkade till på ett övergångsställe och vrickade foten ganska illa. Haltade de sista 15 minutrarna till jobbet och det gjorde riktigt jävla ont. Att sedan gå upp för trapporna gick inte, jag fick ta hjälp av de båda trappräckena för att ta mig upp. Det var en riktig nasty smärta som sträckte sig från foten och som strålade upp på insidan av smalbenet. Att vrida foten gick inte alls. Har dock världens bästa arbetskollegor och fick gasbinda hämtat och strikta order om högläge. Efter ca tio timmar kunde jag stödja på foten utan att det gjorde ont, men det kändes i vristen om jag vände och vred på den.  


Idag har det funkat riktigt bra att gå på foten. Det gjorde ont på morgonen och jag haltade någon timme på jobbet, sedan kändes det helt okej. Jag hoppas innerligt att detta ska gå över, att det bara var en lätt vrickning/stukning. Under morgonen var jag ganska deppig över det hela och hann måla upp världens bild om att jag inte skulle kunna träna på flera månader och det ena med det andra. Sen att den jävla förkylningen inte räckte liksom?! Mitt horoskop pekar verkligen nedåt när det kommer till hälsobiten just nu! Men jag försöker köra på i snigelfart och inte deppa ihop för mycket för det. Det får helt enkelt vara okej just nu. Cyklar till jobbet och går litegranna, vågar inte få upp pulsen speciellt mycket dock. Oron för hjärtmuskelinflammation är ganska stor då en bekant drabbats av detta då hon var förkyld och tränade ändå, gick på något pass på Iksu och så helt plötsligt blev hon dålig. Det var för ett år sedan och hon är ännu långt ifrån bra. Det är sånt där som kan hänga kvar i år visst. Hon har fått ligga inne i omgångar under flera veckors tid på sjukhus för bevakning. Hjärtat är inget att leka med!  


Har för övrigt fått förlängt på jobbet, till slutet av augusti och det känns ju helt klart väldigt skönt att veta att man har en stabil inkomst tills dess. Sen får jag se hur jag ska göra, om jag ska söka mig vidare eller hur jag gör. Men mina härliga arbetskollegor gör det svårt... Tror det som vi har är ganska speciellt på en arbetsplats.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar